Sorggrupper & Skilsmissegrupper

Når mennesker mister eller skal miste, er det vigtigt at skabe et rum, hvor de kan føle, at der er andre mennesker, som tager hånd om dem. Vi har alle tavshedspligt i gruppen, hvilket betyder, at vi i gruppen kan tale åbent om emner såsom skyldfølelse, svigt, savn og glæde. Vi vil også i gruppen arbejde med vores kropsbevidsthed, da kroppen er på overarbejde, når man sørger.

Sorggrupper er en god mulighed for at bearbejde og dele sorgen med andre. Alle i gruppen vil være forskellige steder i deres sorg, nogle vil være i starten af deres sorgproces, mens andre vil være længere. I sorggruppen giver vi hinanden støtte ved at tale og høre om hinandens sorg, hvilket giver den enkelte styrke til at komme videre.
Før start tilbyder jeg den deltagende og evt. pårørende til en samtale om, hvor de er nu, og hvad gruppen kan gøre for dem. Ved afslutning følger vi op med en personlig samtale om hele for løbet og fremtiden.

Grupperne vil være på 8-10 deltagere. Jeg anbefaler min. 6-8 gange, men nogle vil have brug for et længerevarende forløb på 1-2 år, med evt. pause undervejs.

Sorggrupper for voksne afholdes pt.:

Snostruppræstegård
Snostrupvej 13, 3600 Frederikssund
Tirsdage i ulige uger,  kl. 14:00 – 16:00
100 kr per gang

Tilmeld dig her:

Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på dette website.